2014. január 1., szerda

Rimmel Space Dust - 007 Shooting star


A Rimmel Space Dust - 005 Total Eclipse-nél többen is írtátok, hogy annak ellenére, hogy jelenleg nem kaphatóak ezek a színek Magyarországon, nagyon kíváncsiak vagytok az ezüstre is, ezért most róla is mutatnék pár képet. A másik Rimmel lakkhoz hasonlóan ez is homok finisű, ami mostanában az egyik legnagyobb kedvencem. Az üvegre ránézve olyan, mintha egy komplett karácsonyfát tuszkoltak volna bele ebbe a parányi üvegbe, és akkor még nem láttátok felkenve!

A zöld párjától eltérően ebben a rengeteg csillám mellett már kisebb-nagyobb glitterek is vannak, amik eszméletlenül feldobják az amúgy sem unalmas lakkot. A Total Eclipshez képest ez már egy rétegben is jobban fed, de azért én mindenképpen ajánlom belőle a kettőt a tökéletes fedéshez.

A tartósságával maximálisan elégedett vagyok. Nekem általában ezek a homok finisű lakkok 2-3 napnál nem igazán bírják tovább a gyűrődést, még alaplakkal se nagyon. Ez viszont alap- és fedőlakk nélkül 5 napig volt fenn a körmeimen, mindenféle feltűnőbb kopás vagy pattogzás nélkül.



Így a téli időszakban szerintem tökéletes választás lehet akár hétköznapra is a Rimmel Space Dust - 007 Shooting star körömlakkja. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy ez is egy csupacsillám lakk, nem érzem azt, mint a Moyra 852-s arany színű Sand effect-nél, hogy csak alkalomra viselném "nagyobb mennyiségben".



Nektek, hogy tetszik a Rimmel Space Dust 007 Shooting star lakkja? Szeretitek a homok finisű körömlakkokat? 



Facebook  |  Bloglovin  |  Pinterest  |  Instagram



Címkék: , , , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2014. január 1. 11:41 , Blogger Unknown írta...

Gyönyörű*-* Boldog új évet:) xo
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

 
Időpont: 2014. január 1. 15:49 , Blogger Thimmyke írta...

Szépséges. :3 Örülök, hogy hasonlít a Lovely ezüstjére, így nem kell bánkódnom, hogy nem hozták be hozzánk. :)

 
Időpont: 2014. január 1. 20:21 , Blogger Anna írta...

De szééép! *.*

 
Időpont: 2014. január 2. 9:28 , Blogger Viki írta...

B Ruhamania: Örülök, hogy tetszik Bianka. Neked is Nagyon Boldog Új Évet kívánok! :)

Thimmyke: Jajj, nekem még nem sikerült lecsekkolnom az új Lovely lakkokat, de ez szuper, hogy náluk is van egy ilyen szín. Így ha elfogy, meglesz az utánpótlás. :D

Moon Angel: Ugye milyen gyönyörűséges?! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal