2014. január 22., szerda

JANUÁRI FIRMOO ÚJDONSÁGOK


Ismét eltelt egy hónap, én pedig itt vagyok a januári Firmoo újdonságokkal. Ahogy én észrevettem, a Firmoo-nál minden hónapnak van egy "témája" ami köré építi az új szemüvegkereteit. Volt, amikor a keret nélküli szemüvegekre voltak ráállva, volt amikor cicásabb fazonú szemüvegeket dobtak piacra, most pedig ismét a titkárnősebb vonal felé mozdultak el. Ez végül is valamilyen szinten érthető, hiszen ezzel nagyot amúgy sem lehet hibázni.



Többször is szó esett már róla itt a blogon, de mivel elég gyakran kapok ezzel a témával kapcsolatban Tőletek levelet, fontosnak tarom elmondani, hogy az első szemüveget továbbra is mindenki ingyen kapja a Firmoo-tól, csak a szállítási költséget kell kifizetni, ami kb. 4 ezer Ft. Minden szemüveg mellé küldenek ajándékba egy masszív tokot, egy jó minőségű tisztító kendőt és egy kis szerelő készletet is, amivel a csavarokat szépen meg lehet húzni, ha esetleg meglazulnának. 

Az weboldalon van egy "online próbafülke" is, ahová ha feltöltötök magatokról egy képet, akkor meg tudjátok nézni, hogy nagyjából hogyan állna az adott szemüveg rajtatok élőben. Nyilván a valóságban nem pont olyan lesz, de támpontnak szerintem mindenképpen hasznos. 


Emellett pedig a terméklapon számos vásárlói vélemény és fénykép is van az adott szemüvegről, amit szerintem mindenképpen érdemes megnézegetni vásárlás előtt. Hiszen ha sikerül találnotok egy hasonló arcformájú modellt, akkor valószínűleg könnyebben el tudjátok majd dönteni, hogy melyik szemüvegkeret állna Nektek jobban.



Ti szemüveg vagy kontaktlencse pártiak vagytok? Milyen gyakran szoktatok új szemüveget vásárolni? Fontos számotokra, hogy passzoljon az aznapi outfitetekhez vagy egyszerre mindig csak egyet használtok?





Címkék: ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2014. január 22. 18:06 , Blogger Gréti írta...

Nekem szemüvegem van. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek dioptriásak?

 
Időpont: 2014. január 27. 12:28 , Blogger Viki írta...

Szia Gréti! Igen, persze. Amikor kiválasztod a szemüveget, be kell állítani, hogy csak "divatszemüvegként" szeretnéd hordani (ilyenkor csak egy sima üveg lencse kerül bele), vagy pedig dioptriásként (ilyenkor meg kell adni azokat a paramétereket, amiket a szemészeten a kis papírkádra írtak). :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal