2013. október 31., csütörtök

Napi köröm - Happy Halloween 4.



Ezzel el is érkeztünk a halloween-i sorozat, 4. és egyben utolsó részéhez. A mai napra egy denevéres manikűrrel készültem, amihez alapként a Moyra No. 503-as kék Suede effect lakkját használtam 2 rétegben. Nemcsak azért szeretem nagyon ezt a körömlakkot, mert különleges a finise és a színe, hanem azért is mert baromira gyorsan szárad, így akár egy sietős reggelen is nyugodtan merem használni. A kis denevéreket a Max Factor Colour X-pert vízálló szemhéjtusával festettem, amit ha száradás után lekenünk átlátszó fedőlakkal, lerobbantatatlan lesz a körmünkről. A gyűrűsujjamon lévő sárga foltot pedig, ami egyébként telihold akart lenni, a Lovely Nr. 2-es Baltic sand lakkjával festettem. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, szerintem kifejezetten vicces lett, remélem Nektek is fog tetszeni, és akár el is készítitek majd egy halloween-i buliba. 

Tovább olvasom »

Címkék: , , , , , ,

2013. október 30., szerda

Pinspiráció 34.

Heti Nő

November ide vagy oda, nálunk is a héten is 20 fok körüli meleg tombolt, úgyhogy ezúttal is egy szoknyás képet hoztam inspirációként. Mivel én alapból is oda vagyok a bőrdzsekikért, ez a kombináció nekem különösen tetszik.



Tovább olvasom »

Címkék: ,

2013. október 28., hétfő

Szempillanövesztő projekt



Az őszi Glamour napok előtt az Alverde kuponnal voltam a legnagyobb gondban, ugyanis több dolgot is ki szerettem volna próbálni tőluk, kuponból viszont csak 1 volt, így döntenem kellett. A Krémmánián rengeteg szuper véleményt olvastam az Alverde Over Night Coffein Serum-ról és a Lash Booster-ről is, és mivel, többen is azt írták, hogy a kettő együtt bombasztikus szempillanövesztésben, eldöntöttem, hogy mindkettőt megveszem. Az igazat megvallva a szempilláim hosszával annyira nincs is problémám, viszont egy korábbi szerencsétlen műszempilla eltávolítás közben egy jó adag saját pillát is sikerült kitépnem és ez közelről nézve elég látványos. Ezért úgy döntöttem, hogy a tavalyi körömápoló projekt után most szempillanövesztésbe kezdek, és igyekszem majd ezt dokumentálni itt a blogon is, hogy Ti is nyomon tudjátok követni a változást {legalábbis nagyon remélem, hogy lesz változás :D}. 

Tovább olvasom »

Címkék: , , ,

2013. október 27., vasárnap

Nail Club - Pin up



Egy korábbi képes összefoglalóban már említettem Nektek, hogy mostanában nagyon sok szuper dolog történik velem, és úgy tűnik, még mindig nincs vége a pozitív időszaknak. A legújabb örömforrás az volt, amikor a hét elején Ingrid felkeresett, hogy lennék-e az eheti Nail Club vendég bloggere. Természetesen azonnal igent mondtam, hiszen már régóta követem a lányok közös munkálkodását és számomra ez óriási megtiszteltetés, hogy most én is velük alkothatok. A nyitókép alapján már biztosan kitaláltátok, hogy a Nail Club aktuális témája a Pin-up, aminek én első körben nagyon örültem. 

Tovább olvasom »

Címkék: , , , ,

2013. október 24., csütörtök

Napi köröm - Happy Halloween 3.


A korábbi Halloween-i manikűrökhöz hasonlóan a mai is egy Pinterest-es barangolás során ihletődött. Túl sokat nem is mesélnék róla, hiszen a képek magukért beszélnek, csupán a használt lakkokról ejtenék pár szót. A kisujjamra az Essence Stamp me black! nyomdázós lakkját használtam 2 réteben {Megjegyzés magamnak, hogy ideje lenne már venni egy normális fekete lakkot, mert ez igencsak a végét járja. Tudtok esetleg ajánlani valami jót?} A gyűrűsujjamra először a miskolci bloggertalin szerzett ezüstös-szürkés Vollare lakkból vittem fel egy réteget, majd a H&M ezüst csillámos lakkjával átmentem rajta egyszer. A középső- és a mutatóujjamra pedig ezúttal is a S-he 110-es fehér lakkja került, amire a Lovely szemhéjtusával festettem a mintákat. 







Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?





Címkék: , , , , , ,

2013. október 23., szerda

Pinspiráció 33.

Heti Nő

Ismét visszatért a vénasszonyok nyara, úgyhogy simán elő lehet kapni a szekrény mélyéről a szoknyákat, és a rövidnadrágokat, sőt még akár a kicsit nyitottabb cipőket is. 





Heti kiegészítő

Nagyon tetszenek mostanában az ilyen stílusú kalapok, egy pillanatra el is gondolkodtam a múltkor a H&M-ben, hogy veszek egyet, de aztán lebeszéltem magam róla.





Heti smink

Továbbra sem tudok leszakadni a vörös rúzsról, teljesen magába szippantott ez a trend. 





Heti manikűr

Na ez aztán az igazi őszi manikűr. Erre a csodaszép China Glaze lakkra én is szívesen beneveznék.





Heti hajkorona

Ugye nem csak szerintem bájos ez a kicsit kócos, laza, hullámos hajkorona? És ha már itt járunk, igaz, hogy nem haj téma, de ez a felső egyszerűen meseszép.





Heti barkács

Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe, pedig szinte egész nap filcekkel vagyok körülvéve.





Heti mottó

"Itt az idő, hogy elkezdj élni!"





Heti bakancslista

Soha életemben nem voltam még autós moziban, úgyhogy ez is felkerült a képzeletbeli bakancslistámra.




Heti vicces

Korábban rengeteg macskánk volt, szóval abszolút ismerős a helyzet. Mindig a leglehetetlenebb helyekre tudnak leülni. :D




Heti hangulat

A munkaszüneti napnak köszönhetően végre jut időm egy kis olvasgatásra is. Az elmúlt hónapokban elég rendesen elmaradtam az Elle magazinokkal és Bloglovinon is több száz olvasatlan poszt gyűlt fel, úgyhogy a lehető legjobbkor jött ez a kis extra szünet.




Ti mivel töltitek/töltöttétek a mai szabad szerdát? Hogy tetszenek a hétre válogatott képek? Melyik a kedvencetek?






Címkék: ,

2013. október 22., kedd

Essence Gel nails at home



Korábban eléggé vegyes tapasztalataim voltak a tartós manikűrrel kapcsolatban. A gél lakk konkrétan papír vékonyságúra roncsolta a körmeimet, a shell lakk már kevésbé, viszont azt meg olyan ocsmány módon vitték fel a körmeimre, hogy szerintem én magam is szebben meg tudtam volna csinálni. Éppen ezért, amikor kiderült, hogy hamarosan az Essence-nél is lehet majd kapni gél lakkokat, hatalmas izgalommal, de talán annál is nagyobb fenntartással vártam, hogy ebből vajon mi fog kisülni. Végül amikor élőben is találkoztam velük, úgy döntöttem, adok nekik egy esélyt {pontosabban Anya beszélt rá, és felajánlotta, hogy megveszi nekem Karácsonyra, mivel jobb ötlete úgy sincs}. Azóta már a 2. manikűrt készítettem el vele, úgyhogy úgy gondoltam, ideje megosztanom Veletek is a tapasztalataimat. 

Tovább olvasom »

Címkék: , , , , , ,

2013. október 21., hétfő

Szeretem a drogériás sminkeket - TAG



Az elmúlt hetekben több blogon is találkoztam ezzel a TAG-gel, és mivel személy szerint nekem is rengeteg drogériás kedvencem van, úgy döntöttem, én is kitöltöm. Jöjjön tehát 8 kérdés és válasz a drogériás sminktermékekkel kapcsolatban.


Tovább olvasom »

2013. október 20., vasárnap

Manikűrvadász 5. forduló - Jelentkezés



A napokban az a megtiszteltetés ért, hogy Lora, a Manikűrvadász 4. fordulójának házigazdája megkeresett, hogy lenne-e kedvem levezényelni a következő kört. Mivel már alig vártam a folytatást, és mert amúgy is egy szuper kezdeményezésnek tartom a Manikűrvadászt, természetesen nem mondhattam nemet egy ilyen ajánlatra. De, hogy mi is ez az egész, a Tovább után kiderül. :)

Tovább olvasom »

Címkék: , , ,

2013. október 19., szombat

Ősz s.he stylezone módra



Pávakék, rozsdabarna, bordó. Ezek azok a színek, amelyek ebben a szezonban megihlették a s.he stylezone tervezőit, és amelyeket felhasználva megalkották a Nude Look, a Sugar&Spice, az Eye Catchers és a Grace&Elegance termékeit. Az új kollekciók telis-tele vannak szebbnél szebb körömlakkokkal, rúzsokkal, szájfényekkel és szemhéjpúderekkel. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy én a lakkokat vártam a legjobban, szerencsére nem hiába. Ha kíváncsiak vagytok az én kedvenceimre, kattintsatok a Tovább olvasom-ra.

Tovább olvasom »

Címkék: , ,

2013. október 18., péntek

Napi köröm - Happy Halloween 2.


A múlt héten sikerült olyan csúnyán elvágnom az egyik ujjamat, hogy emiatt a appy alloween 2. részét kénytelen voltam elhalasztani. A seb igazából még mostanra sem gyógyult be teljesen, de talán már valamennyire vállalható formába került, úgyhogy most itt vagyok a mini sorozat következő részével. A mai manikűr elkészítéséhez a Manhattan 09 Strange Orange nevű sütőtök színű lakkját vittem fel a körmeimre két rétegben. Ezt a kis- és a középső ujjamon az eBay-ről rendelt körömdíszítő szalagokkal díszítettem, a gyűrűs- és a mutató ujjamra pedig ezúttal is szemhéjtussal került egy-egy minta. A könnyebb fotózhatóság miatt, most nem kentem rájuk fedőlakkot, úgyhogy most egész mattak maradtak a minták is. A csíkos körmeimről nekem valamiért a krumplibogár ugrik be, de ettől eltekintve szerintem egész jópofa lett az végeredmény.

Tovább olvasom »

Címkék: , , , ,

2013. október 17., csütörtök

Októberi Firmoo újdonságok



Itt egy újabb hónap, amikor ismét rengeteg új szemüvegkeret közül válogathatunk a Firmoo webshopjában. Az első vásárlóknak szóló akciójuk még mindig tart, szóval, ha éppen új szemüveg beszerzésén gondolkodtok, mindenképpen nézzetek szét itt, hiszen ha ezek közül a szemüvegek közül vásároltok, akkor csak a postaköltséget kell kifizetnetek. Ha pedig valami okból kifolyólag elégedetlenek lennétek a kapott termékkel, akkor sincs gond, hiszen a Firmoo 100%-os visszavásárlási garanciát vállal minden termékére.


Tovább olvasom »

Címkék: , ,

2013. október 16., szerda

Pinspiráció 32.

Heti Nő

A fehér felső + farmer kombó páros szerintem az egyik legjobb jolly joker outfit, mert nincs túlbonyolítva, mégis szuperül néz ki.



Tovább olvasom »

Címkék: ,

2013. október 15., kedd

Essence Metal Glam arany fedőlakk


Tegnap már említettem Nektek, hogy mennyire vártam az Essence arany fedőlakkját. A promó képek alapján nekem egyből az OPI 24 karátos arany lakkja jutott róla eszembe, és titkon reménykedtem is benne, hogy végre kapunk valami hasonlót pénztárcabarát áron. A hétvégén sikerült is belefutnom az otthoni Rossmannban, viszont élőben már nem volt meg az a varázs, mint amit képeknél éreztem. Az összes darab kissé zöldes beütésű volt {gondolom a kiázott festék miatt}, és emiatt féltem, hogy felkenve is inkább a zöld szín fog belőle érvényesülni, a kíváncsiság viszont erősebb volt, ezért úgy voltam vele, 650 Ft-ért adok neki egy esélyt. És milyen jól tettem. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan teljesít az Essence arany színű fedőlakkja különböző színeken, kattintsatok a tovább olvasom-ra.

Tovább olvasom »

Címkék: , , , ,

2013. október 14., hétfő

Glamour napi beauty szerzemények

A legtöbb lányhoz hasonlóan én is nagyon vártam már a Glamour napokat, jó előre elkészítettem a kis listámat, ami szerencsére most nem nyúlt olyan hosszúra, mint a legutóbb. A listám élén egy fehér színű kötött pulcsi, egy burgundi körsál, egy Color Tattoo és egy arckrém állt. Úgy voltam, ha törik, ha szakad ezeket bizony beszerzem valahol. Szerdán és csütörtökön a nyakamba vettem a várost és végigjártam a Fórumot meg néhány DM-et, hogy feltérképezzem, mit onnan tudnék beszerezni, hogy pénteken már csak be kelljen ugornom a cuccokért. Ahhoz képest, hogy beauty termékek közül egyedül egy Color Tattoo-t szerettem volna venni, becsúszott még jó pár dolog mellé, de azt hiszem egyáltalán nem csináltam rossz vásárt velük. Ruhák terén pedig egy hosszú ujjú pólóval és egy iszonyatosan meleg mamusszal léptem túl a "keretet", de a kívánságlistás darabokat is sikerült némi kompromisszummal kipipálni, úgyhogy én abszolút elégedett vagyok. Első körben azokat a beauty termékeket szeretném Nektek megmutatni, amiket az elmúlt néhány napban sikerült vásárolnom kuponnal és anélkül. 



Tovább olvasom »

Címkék: , , , , , , , , , ,

2013. október 4., péntek

Napi köröm - Happy Halloween 1.


A mai bejegyzéssel egy újabb minisorozat indul itt a blogon, Happy Halloween néven, aminek a keretében minden héten egy halloween-i manikűrt fogok elkészíteni egészen október 31-ig. Az első próbálkozáshoz a Lovely legújabb barna színű baltic sand lakkját használtam, ami egyébként az Nr. 4-es számú. A lakkról csak annyit, hogy gyönyörű, arany szín csillámok vannak benne, amik visszafogottan ugyan, de azért körmön is látszanak. A tartóssága szerintem borzalmas, 2 réteben használtam, és egy hajmosás után már jó pár helyről lepattant a festék, másnapra pedig már olyan csúnyán nézett ki, hogy kénytelen voltam lemosni. Jelzem, alaplakk nélkül próbáltam, szóval lehet, hogy ez is közrejátszott, minden esetre egy kicsit kiábrándító, pedig amúgy annyira klassz lenne. A gyűrűsujjamra az Avon Mirror Shine gold foil névre hallgató lakkját kentem fel két rétegben, amire a Max Factor Colour X-pert vízálló szemhéjtusával festettem a díszítést. A végén a Rimmel Nail Rescue lakkjával fixáltam a mintát, ezt utólag egy kicsit megbántam, mert így egyszerűen nem tudtam olyan képet készíteni, amin ne csillant volna be a fény. Na de mindegy, remélem azért nagyjából így is kivehető. 

Tovább olvasom »

Címkék: , , , , , , ,

2013. október 3., csütörtök

Glamour napi beauty ajánló



Mivel jövő hét végén ismét Glamour napok lesznek, már elkezdtem azon agyalni, hogy melyik beauty kupont mire fogom majd felhasználni. Szerencsére most is jó pár 20, 30 és 50%-os kupont kapunk, de azért annyit nem, hogy mindenre elég legyen, éppen ezért én ilyenkor mindig segítségül hívom a Krémmániát, illetve a hazai beauty blogokat is, és igyekszem minél több véleményt elolvasni egy-egy termékről. Olvasgatás közben pedig eszembe jutott, hogy összegyűjtöm egy csokorba azokat a termékeket, amiket már én is kipróbáltam, és amiket most kedvezményesen meg lehet majd vásárolni, hátha valaki gondolkozik ezeknek a beszerzésén és szívesen olvasna róluk plusz egy véleményt. Mivel ez csak egy összefoglaló, külön már nem írok az egyes termékekről, de a nevükre kattintva eljuttok az eredeti bejegyzésekhez. 

Tovább olvasom »

Címkék: , , , , ,

2013. október 2., szerda

Pinspiráció 31.

Heti Nő

Mostanában burgundi kattanásom van, már ki is néztem egy pihe puha körsálat {a C&A-ban} és egy csini shoppert {Aliexpress-en} is ebben a színben.





Heti kiegészítő

Szerintem baromira jól néznek ki ezek a nyomott mintás clutch-ok, Aliexpressen és a H&M-ben is lehet most kapni hasonlókat.





Heti smink

Igazából nem is a smink tetszik annyira nagyon, hanem az összhatás. Az egész kép annyira bájos.





Heti manikűr

Nem kifejezettem őszies a színválasztás miatt, de szerintem baromira jól néz ki.





Heti hajkorona

Ezt az egyszerű fonatot akár még egy sietősebb reggelen is el lehet készíteni.





Heti barkács

Alapjáraton is imádom a mécseseket és mindenféle világító dolgot, de amint beköszönt a hidegebb idő, teljesen rájuk tudok kattanni. Ezt a szívecskéset akár még ajándékba is el tudom képzelni.





Heti mottó

Ha nem harcolsz azért, amit szeretsz, ne sírj azért, amit elvesztettél.





Heti bakancslista

Mindig is szerettem volna szép képekkel, poszterekkel, fényképekkel kidekorálni a szobám falát, de soha nem éreztem úgy, hogy beleillene a hangulatába. A koliban viszont csupasz fehér falakkal vagyunk körbevéve, úgyhogy itt hamarosan neki is kezdek a dekorálásnak.





Heti vicces

Na, ezzel szerintem én is így lennék. :D





Heti hangulat

Még egy hónappal közelebb kerültünk az igazi téli időhöz, amit én annak ellenére, hogy nagyon fázós vagyok, imádok. Olyan jó ilyenkor egy vastag zokniba bújni és a kandalló {radiátor} mellett üldögélni egy bögre forró finomsággal.




Nektek, hogy tetszik az eheti válogatás? Melyik a kedvenc képetek?





Címkék: ,