2013. december 1., vasárnap

Karácsonyi akcióvadász

A Karácsony közeledtével rengeteg hírlevelet kapok, amik tele vannak jobbnál jobb akciókkal, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal, amiket szerintem nem érdemes kihagyni. Ezekből gyűjtöttem most össze egy csokorra valót, bízva abban, hogy mindenki talál majd köztük kedvére valót! :)


Deichmann


Dii hívta fel a figyelmem a Deichmann Facebook oldalán zajló Téli varázslat játékra (amit ezúton is köszönök), aminél, a többi adventi kalendáriumos játékhoz hasonlóan, minden nap "ki kell nyitnunk egy ablakot" és szuper nyereményekkel gazdagodhatunk. Naponta összesen 10 ajándék talál gazdára, úgyhogy érdemes szánni rá egy percet és szorgosan nyitogatni.


Nivea

A karácsonyi ünnepeket megelőző időszak nem csak nyugalmat és pihenést jelent, hanem sok stresszt és gondot is. Feledkezz meg most egy rövid időre erről, és fedezd fel a csupa kellemes meglepetést rejtő Adventi kalendárium titkait. Számos szuper ajándékot vagy akár egy négyszemélyes pihentető wellness hétvégét is nyerhetsz a noszvaji Oxigén Hotel & Zen Spa-ba.


Essence

A mai nappal elindult az Essence Adventi kalendárium játéka is. Játssz, és nyerj minden nap csodás Essence ajándékokat, amihez csupán annyit kell tenned, hogy rákattintasz az adott napra vonatkozó számra, válaszolsz a feltett kérdésre, és már benne is vagy a kalapban. Minél több kérdésre válaszolsz, annál nagyobb esélyed van megnyerni a fődíjat, ami egyelőre még meglepetés.



F&F


2013. december 2-6. között az F&F megajándékoz egy kedvezményes vásárlásra jogosító kuponnal! Vásárolj legalább 6000 Ft összegben F&F ruházati termékeket és 1500 Ft kedvezményt kapsz vásárlásod végösszegéből! Ha szeretnéd megszerezni a kupont, nincs más dolgod, mint feliratkozni a hírlevelükre.


DM Drogerie Markt

A DM Drogerie Markt idén decemberben több szuper akcióval és nyereményjátékkal is vár bennünket. Az Adventi Kvíz Facebook-os játékban minden nap egy új kérdést tesznek fel a Mikulásról, az Adventről, a Karácsonyról és az elmúlt év DM-mel kapcsolatos eseményeiről. Az aznap helyesen válaszolók között éjfélkor egy különleges Alnatura adventi ajándékcsomagot sorsolnak ki, így minél több kérdésre válaszolsz, annál több sorsoláson vehetsz részt. Továbbra is folytatódik a pontért beváltható kedvezmények sora a DM-ben. 100 pontért cserébe Alnatura szakácskönyvet vagy egy 15%-os végösszegi kedvezménykupont kaptok, 25 pontért pedig egy 25%-os kedvezményre jogosító kupont lehet kiváltani, amit egyszerre akár több kézkrém megvásárlására is felhasználhattok. A kedvezménykuponokat december 4-ig tudjátok kinyomtatni az infopultkonál! És ha mindez még nem lenne elég, az aktuális magazinban további kedvezményeket találtok!


Müller

A Müller Drogériánál jelenleg több akció is zajlik. A 60. születésnap alkalmából egész decemberben akciósan lehet hozzájutni a Bourjois mono szemhéjpúderekhez, a L'Oreal Shine Caresse szejfényekhez és a Greenland termékekhez. Emellett egy Adventi kuponfüzetet is letölthetünk a Müller honlapjáról, amivel minden nap 20-30-50%-kal olcsóbban tudunk megvásárolni náluk egy-egy parfümöt. További akciókért érdemes fellapozni a Müller drogériaparfüméria és játék katalógusát is. 


Pink Panda


Magyarország legújabb beauty webshopja, a Pink Panda is rengeteg kedvezménnyel vár minket az adventi időszakban. Az ablakok mögött minden nap más és más termék várja, hogy megkukkantsuk, és akciósan megrendeljük. Figyelem! Az akció csak az adott napon a készlet erejéig érvényes.


Rossmann

A Rossmann dorgériákban a jövő héten érdemes lesz egy pillantást vetni a parfümökre, hiszen Rossmann Vásárlói kártyával most rengeteg parfümöt lehet majd akciósan megvásárolni. A Puma Red&White most például csak 1.990 Ft-ba fog kerülni, de Celine Dion, Versace, Esprit és Tom Tailor parfümökre is elég jó kedvezmények lesznek. További akciókat az aktuális magazinban találtok!



H&M

Idén karácsonyra a H&M is egy szuper meglepetéssel rukkolt elő. A honlapjukról letölthető egy 20%-os végösszegi kupon, ami a vásárlás teljes összegéből kerül levonásra. A kedvezmény más ajánlatokkal nem vonható össze, így az akciós termékekre nem vonatkozik, de még így is azt mondom, hogy ez egy olyan lehetőség, amit nem érdemes kihagyni. A kupon egészen december 10-ig felhasználható, úgyhogy ha van olyan karácsonyi ajándék, amit tőlük szeretnétek beszerezni, mindenképpen érdemes eddig letudni a megvásárlását.


Remington





A Remington Facebook-os Adventi naptár nyitogatós játékáról Ilus szólt, köszönjük Neked is, hogy megosztottad velünk ezt a szuper infót. :) Itt az ablak kinyitása után minden nap más-más Remington terméket lehet nyerni, ha megadjuk a nevünket és az e-mail címünket.




Ti szoktatok játszani az ilyen Adventi/Karácsonyi nyereményjátékokon? Ha hallotok olyan akcióról, amit érdemes lenne megosztani másokkal is, nyugodtan írjátok meg kommentben! :)






Címkék: , , , , , , , , , , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2013. december 1. 13:44 , Blogger Zsófi írta...

Részt szoktam venni az ilyen nyereményjátékokon :) köszi ,h összegyűjtötted őket :)

 
Időpont: 2013. december 1. 14:01 , Blogger Réka írta...

Köszi az összefoglalót, nem is tudtam pl az essence játékáról :)

 
Időpont: 2013. december 1. 14:35 , Blogger Dii írta...

A H&M-esről nem tudtam egyedül, így örök hála érte!! :)

 
Időpont: 2013. december 1. 15:20 , Blogger Dii írta...

Ugye a H&M-eset elég kinyomtatni?
Meg közben eszembe jutott még egy, a Deichmann facebook oldalán is lehet nyitogatni minden nap az adventi kalendáriumot :))

 
Időpont: 2013. december 1. 20:45 , Blogger Viki írta...

Mazsola Világ: Nagyon szívesen, remélem volt köztük újdonság is. ;)

Réka Réka P.: Szívesen Réka! :)

Dii: Örülök, hogy hasznosnak találtad Dii, és köszönjük a tippet, gyorsan fel is vettem a listára a Deichmann játékát! :)

 
Időpont: 2013. december 1. 22:23 , Blogger Gabica írta...

Én tegnap a H&M-es kuponnal már vettem is egy kardigánt és egy fehér felsőt :)
Jó kis összefoglaló volt, köszönjük! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal