2013. július 31., szerda

Kedvezménykupon a polka dot webáruházba


"Szabad vállfákat keresünk kalandos sorsú vintage/retro, etno, kortárs tervezői, handmade és újrahasznosított darabjaink számára látogatóink gardróbjában."

Ezzel a bájos mondattal köszönti a látogatóit a polka dot webshop, ahol különböző stílusú, egyedi női ruhák és kiegészítők keresik új gazdáikat. A nemrég nyílt webáruházban pólók, blúzok, pulóverek, nadrágok, szoknyák, blézerek, mellények és kabátok mellett rengeteg kiegészítőt is találunk nagyon baráti áron. Az én abszolút kedvenceim a nadrágszoknyák, amik nemcsak kényelmesek, de hihetetlenül nőiesek is. A Coldwater Creek - near 30 years kellemes barackszínű darabja például egszuperül kihasználható darabnak tűnik. Egy kényelmes saruval és egy egyszerű felsővel akár városnézéshez is el tudom képzelni, magassarkúval viszont szerintem egy buliban is simán megállná a helyét. 


Coldwater Creek - near 30 years


A pénztárcabarát árak és az egyedi ruhadarabok mellett, ami engem különösen megfogott az oldalban az egyrészt azok az elvek, érvek, amelyeket a ruháik mellett felsorakoztatnak. Az, hogy tekintettel vannak az állatokra és a környezetre, emberi kizsákmányolástól mentesek és nem ártalmasak az egészségre. Másrészt pedig az, hogy minden egyes terméknek különleges fantázianeveket adtak, mint például a hamvas sóvárás vagy éppen a vagabond stíl. Az ilyenekkel engem meg lehet venni kilóra. :D

Azok számára, akiknek felkeltette az érdeklődését a polka dot, egy szuper hírem van, ugyanis most augusztus 31-ig 10% kedvezményt kap az, aki vásárláskor a megjegyzés rovatba beírja a "Cheap and Chic look" kódot. Szerintem érdemes körülnézni náluk, hiszen ezek tényleg olyan darabok, amik tutira nem jönnek veled szembe az utcán. 


Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről és akciókról, itt tudtok csatlakozni a polka dot Facebook oldalához. 

Ti szeretitek az ilyen egyedi stílusú ruhákat és kiegészítőket? 

Címkék: , , , ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2013. július 31. 19:05 , Blogger hkorinna írta...

Uh, nagyon köszi az ajánlót, azt hiszem, alaposabban is szétnézek náluk. Milyen postaköltséggel szállítanak, nem tudod? :)

 
Időpont: 2013. augusztus 1. 10:04 , Blogger Viki írta...

@hkorinna: Tényleg érdemes szétnézni, én ezekbe a nadrágszoknyákba egyszerűen beleszerettem, de sok szép holmi van még náluk. :} Az információnál azt írják egyébként, hogy a Magyar Posta díjszabása alapján postáznak, és kérésre vásárlás előtt le is mérik a csomagot, hogy előre tudd a postaköltséget. A postázás mellett személyes átvételre is van lehetőség előre egyeztetett időpontban a 1101 Budapest, Kőbányai út 49. sz. alatt, vagy Budapest 8. kerületben. Ilyenkor gondolom nem kell külön postaköltséget fizetni. :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal